THE HOTEL APARTMENT

THE HOTEL APARTMENT

KAVOURI, ATHENS

2016

As part of this renovation in Kavouri, a summer resort in Attica, a comfortable and luxurious apartment was created to host a couple and its guests throughout the year, the times they visit Greece. As the space has a relatively limited area, in a 3-storey apartment block, the architectural design aimed at a high functionality, smart storage solutions and a clear distinction between private and public spaces. The architects used large and unifying design gestures that create continuity in the common areas, such as the wood finishing of the living room wall that extends to the dining area and the kitchen. Luxury is achieved through the use of white color and materials such as marble, metal and wood. All the furniture has been custom-made to meet the needs of the owners, from the bookcase and the bed, to the tables and stools of the balconies.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!